POUŽITIE:
1.spôsob:
Odvar/nálev z čagy pripravíme z jednej lyžice (cca 5 g) huby, ktorú zalejeme 2,5 l studenej vody. Necháme cez noc postáť v chladničke. Druhý deň dáme nálev variť zhruba na 5-10 minút. Odstavíme, necháme lúhovať ďalších 5 minút, následne zlejeme. Pijeme trikrát denne šálku (250 ml) pol hodiny pred jedlom. Zvyšný nálev môžeme uschovať do chladničky cca na 2-3 dni a postupne piť. Doba užívania: 1 mesiac, 10 dní pauza a opäť zopakovať.
2.spôsob:
Ďalší spôsob prípravy odvaru: Jednu lyžičku čagy prelejeme 1/4 l vriacej vody a necháme 1 hodinu vylúhovať, potom precedíme. Užíva sa 3x denne šálka. Najlepšie pred jedlom.
Dodatočné parametre
Kategória: | JEDNODRUHOVÉ |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.